Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Mor med Smerter

Om

Velkommen til min blog. Jeg hedder Veronica og er fra midten af 1980’erne. Jeg er gift med min fantastiske mand Per og sammen har vi to dejlige drenge Jeppe og Joachim. Udover at være hustru og mor, så er jeg også kronisk smertepatient og ramt af slidgigt i bækkenet.

Netop min kroniske sygdom er grunden til, at jeg har lavet denne blog. Da jeg selv blev erklæret kronisk smertepatient i 2006, følte jeg mig meget alene i verden. For hvem snakker man lige med om det at være smertepatient, i en alder af kun 21 år? Hverdagen er pludselig præget af begrænsninger og frustrationer, som man skal vænne sig til. Senere kom spørgsmålene om hvordan det var at være gravid med kroniske smerter og kunne man overhovedet være en god mor, når man dagligt har smerter.

Jeg vil derfor bruge denne blog til at fortælle om min hverdag som hustru, mor og kronisk smertepatient, på godt og ondt. Du vil derfor komme til at høre noget om de udfordringer hverdagen byder på med daglige smerter. Selvom mit liv er præget af smerter, forsøger jeg altid at finde det positive i hverdagen. Så forhåbentlig vil du i hovedparten af mine indlæg kunne se dette positive livssyn. For efter mange år med smerter, som en del af hverdagen, gør jeg meget ud af at finde de ting, der gør mig glad.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *