Mor med Smerter

Mødregrupper

Da jeg blev gravid for snart 2,5 år siden, meldte jeg mig i en terminsgruppe på facebook, for kvinder med termin i samme måned som mig. I starten tænkte jeg, at det kunne da være fint at høre om andres udfordringer under graviditeten, og så kunne jeg melde mig ud igen, når jeg havde født. Når jeg havde født, skulle jeg jo ikke bruge dem længere, for så kom jeg jo i en mødregruppe i den by, hvor jeg bor. Det var min tilgang til denne facebookgruppe.

Efter fødslen kom jeg da også i en mødregruppe, men jeg faldt bare aldrig til i den flok, og valgte at tage konsekvensen og melde mig ud. Den gav mig ikke det jeg drømte om, en mødregruppe skulle bidrage med under min barsel.

Til gengæld måtte jeg revurdere min holdning drastisk til den terminsgruppe jeg kom i på facebook. Den blev den mødregruppe jeg havde eftersøgt. En gruppe hvor vi har et helt fantastisk sammenhold. Uanset hvornår på døgnet man har brug for et råd, har brug for at læsse af, eller bare har en sjov episode, som kun mødre kan se det sjove i, ja så er vi knap 250 piger der for hinanden.

Gennem denne gruppe har jeg fået nogle rigtig gode venner, og på trods af det langt fra er alle, jeg har mødt i virkeligheden, har vi en fortrolighed, som jeg ikke troede var muligt at opnå med mennesker, man ikke kendte i den virkelige verden.

Vi har oplevet sorger og glæder sammen, herunder har vi også haft kræft inde på livet, og endnu en gang blev det i dag vidst hvor stort vores sammenhold er. I går aftes satte en af pigerne en indsamling i gang til Knæk Cancer, og her til aften er der samlet 10.000 kr. sammen til denne gode sag. Tænk at det er muligt.

Gruppen betyder rigtig meget for mig, og min facebookprofil bliver tjekket hver morgen og aften, for jeg skal jo gerne følge med i mine venners hverdag. For det er jo ikke kun vores små poder vi deler, nej vi deler faktisk alt med hinanden. De har også været med på sidelinjen under opstarten af denne blog, hjulpet mig gennem de svære ture, der har været det sidste år, med min sygdom. Og sidst men ikke mindst har jeg lært flere bloggere at kende, heriblandt har 2 af dem faktisk i dag også blogget om sammenholdet i denne gruppe. Du kan læse et af disse blogindlæg her

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *