Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Mor med Smerter

Barselsliv version 2.0

Med min store dreng, hyggede jeg mig med min barsel, men glædede mig også til at komme tilbage på arbejde og igen være Veronica. Denne gang nyder jeg helt klart også min barsel, og selvom jeg har et godt arbejde, jeg er glad for, så går tiden alt for hurtigt, og har på nuværende tidspunkt svært ved at se mig selv starte igen på arbejde til november. Jeg kan tydeligt se, at de sidste 3 år har gjort, at jeg er blevet en rigtig mor, der virkelig værdsætter tiden med begge mine børn, på en helt anden måde end jeg gjorde med min store dreng. Samtidig går tiden også bare meget hurtigere når man har to børn, en dejlig mand og en husholdning der skal fungere.

Med den store var der intet man som sådan skulle op til, man kunne sagtens blive liggende i sengen til langt op ad formiddagen. Samtidg havde jeg et stort socialt behov, som blev dækket med cafebesøg,  babybIo,  svømning, you name it.

Denne gang er barselsĺivet ikke helt lige så udadvendt. Der er pludselig en dreng der skal afleveres og hentes, og selvom P er meget sød til at aflevere de fleste morgener, så gør jeg det, hvis vi alligevel er vågne, men det betyder jo, at dagene dermed starter langt mere struktureret, og der er også en tydeligere bagkant på dagens aktiviteter,  da den store skal hentes igen. Der skal ordnes vasketøj for 2 børn, aftensmaden skal på bordet mere præcist, selvom vores dreng ikke er så afhængig af præcise spisetider. Ja hverdagens trummerum fylder bare mere, og allerede der er barselsĺivet reduceret fra med den store at være hver dag, hele dagen, til denne gang kun er fra 8.00-16.00 i hverdagene. Misforstå mig endelig ikke, jeg elsker det, men kan til tider føle,  at jeg ikke får lov til at nyde babylivet med Joachim lige så meget som jeg gjorde med Jeppe.

Morgenlur

Derfor er jeg nok også bare mindre social denne gang, for jeg værdsætter ďen tid jeg har alene med den lille i løbet af dagen. Jeg er derfor heller ikke lige så ivrig efter at få ham ud i barnevognen at sove, som jeg var med Jeppe. Så selvom vejret er godt i dag, ja så blev formiddagsluren i dag indenfor i liften, så jeg kan se og røre min lille dreng, mens jeg ligger på sofaen.

Andre der har oplevet, ligesom jeg, at barselsĺivet anden gang er langt mere værdsat?

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *