Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Mor med Smerter

Barselsboblen

For omkring et år siden vidste min mindste guldklump sin manglede tålmodighed, ca. halvvejs i graviditeten. Derfor blev jeg sygemeldt for at holde ham så længe som muligt inde i varmen. Dermed er det også snart et år siden jeg har haft en hverdag med arbejde. Det gør, at man kommer til at leve lidt i den berømte barselsboble. En boble jeg til fulde har forsøgt at nyde, med alt fra den til tider manglende nattesøvn og de glade øjeblikke, hvor ens lille baby opdager glæden ved et smil, at komme frem i verden og den store kærlighed, som er mellem vores drenge.

Dagene har på mange punkter været ens, samtidig meget forskellige, og utroligt nok, er de sidste 8 måneder fløjet afsted. Og som barslen med Jeppe, kan jeg konstatere, at man nok bare aldrig værdsætter denne tid nok, mens man står i den. Denne uge er også den sidste, jeg kommer til at tilbringe dagtimerne alene sammen med Joachim, for på fredag starter efterårsferien, hvor manden og Jeppe kommer hjem til os. Efterfølgende holder min mand orlov sammen med os indtil 1. november, hvor arbejdet igen kalder. Min barselsboble er dermed snart ovre.

20170929_165558

Jeg glæder mig på mange måder til igen at få en hverdag hvor jeg bliver udfordret, får nogle faglige såvel som sociale relationer, og igen få andet end røde numser og tøjvask at byde ind med. Samtidig har jeg slet ikke lyst til at skulle aflevere min lille baby, og undvære alle vores dejlige hyggestunder i sofaen og på gåturene, bare os to helt alene, men også muligheden for at give min store dreng en masse fridage med mor, far og lillebror, give ham rolige morgener uden stress.

Så nu skal den sidste uge alene i boblen, nydes i fulde drag, derefter skal de næste 2,5 uge nydes med mine tre dejlige drenge, så vi alle er tanket op på kærlighed og omsorg, inden hverdagen med arbejde, institution og madpakker er en realitet. Og mor her skal igen til at stifte bekendskab med makeup, debet og kredit.

Andre der kender den ambivalente følelse i slutningen af ens barsel???

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *