Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mormedsmerter.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Mor med Smerter

Alt det stof

Da Jeppe var lille, blev vi anbefalet en strækvikle, da det skulle være rigtig godt til for tidligt fødte børn. Derfor investerede vi i sådan et langt stykke stof. Både P og jeg elskede at bruge viklen, da det gav ro til Jeppe, og vi fik hænderne fri til at lave lidt husligt også. Vi stoppede dog relativt hurtigt med at bruge den, da det blev for tungt for mig, min ryg ville ikke være med.

Som de fleste forældre begyndte jeg at tænke over, hvordan jeg dog nogensinde skulle få hænderne fri med to små børn, når Joachim meldte sin ankomst. I den forbindelse blev stødte jeg på vikleverdenen. Strækviklen skulle selvfølgelig igen bruges, men da jeg kendte den begrænsede tidshorisont, blev der tilføjet en fastvikle til juleønskerne. Kloge hoveder fortalte nemlig, at så kunne jeg bære mit barn længere tid end med strækviklen. Julegaven fra min mand blev således et langt stykke stof, som jeg knap anede hvordan jeg skulle styre samtidig med et lille spædbarn.

Min største undren ved vikleverdenen var de uhyre store mængder vikler mange har. For hvad i al verden skulle man bruge mere end en enkelt vikle til??? Det gik virkelig over min forstand, og hvorfor ville folk bruge mange tusind kroner bare på ét stykke stof??? Med tiden fandt jeg dog ud af, at det er godt med forskellige længder og forskellige typer af stof, da de giver mulighed for at bære sit barn på forskellige måder. Nu er jeg derfor selv blevet en af de mødre med store bunker stof, og oven i købet ejer af en lidt dyrere vikle – og må jo erkende, at den er bare langt mere lækker end de andre jeg har.

Vikle stash

Joachim er nu godt og vel 15 måneder, og den forunderlige verden med fastvikler betyder, at jeg stadig kan bære mit barn, også på lange gåture, uden jeg får ondt i ryggen, hvilket er et mindre mirakel, da jeg normalt kun kan holde til maks. 5 minutter med et barn på armen førend jeg må opgive til smerterne. Viklerne er uden tvivl blevet min redning, for jeg har mulighed for at give mit barn den tryghed og nærhed han har behov for. Og mit behov for at have mit barn tæt på mig, opfyldes bl.a. med vores lange viklekrammere. Selv Jeppe er på 4 år får også af og til en vikletur. Det er da fantastisk.

Er der andre, som har fundet viklernes vidunderlige verden???

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *